Πληροφορίες  για Νέους Μαθητές

Πληροφορίες  για Νέους Μαθητές

Η τέχνη του Aikido δεν έχει αγώνες και απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να ασκηθούν και να μάθουν μία πολύ αποτελεσματική μέθοδο αυτοάμυνας, ανεξάρτητα από την ηλικία.

Η σχολή προσφέρει την ευκαιρία για απεριόριστη άσκηση μέσα στο μήνα με ποικίλα ωράρια μαθημάτων, πρωί, απόγευμα και βράδυ, 6 φορές την εβδομάδα. Στα μαθήματα αρχάριοι και προχωρημένοι μαθητές είναι μαζί.

Δοκιμαστικά μαθήματα

Μπορεί κάποιος να συμμετέχει σε 2 διαδοχικά δοκιμαστικά μαθήματα  χωρίς κάποια υποχρέωση προς το σύλλογο. Δε χρειάζεται να κλειστεί ραντεβού, μπορεί κάποιος να έρθει ελεύθερα στο προκαθορισμένο ωράριο των μαθημάτων.

Τι χρειάζεται για να δοκιμάσει κάποιος

Για το μάθημα οι μαθητές φοράνε Aikido-Gi. Για αυτούς που έρχονται δοκιμαστικά μπορούν να φορούν μακριά φόρμα και μπλουζάκι. Το μάθημα γίνεται με γυμνά πόδια και οι σαγιονάρες είναι απαραίτητες για την κίνηση στους βοηθητικούς χώρους.

Εξυπακούεται ότι τα ρούχα της προπόνησης πρέπει να είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση. Λόγοι αμοιβαίου σεβασμού απαιτούν να δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στην προσωπική υγιεινή.

Οικογενειακή συνδρομή

Στη σχολή ισχύει η οικογενειακή συνδρομή. Μετά την πρώτη εγγραφή, για κάθε επιπλέον μέλος οικογένειας σε όλα τα τμήματα, παιδιών και ενηλίκων, η συνδρομή μειώνεται στο μισό.

Ιδιαίτερα μαθήματα

Η εξάσκηση στην τέχνη του Aikido πραγματοποιείται σε ζευγάρια σε ομαδικό τμήμα. Ωστόσο τα ιδιαίτερα μαθήματα έχουν σημασία για κάποιους στην αρχική περίοδο εξάσκησης.

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.