Σχολή Kodokan - Παραδοσιακό Aikido

 

Kodokan dojo – Παραδοσιακή σχολή Aikido

Στο Kodokan dojo, διδάσκεται από το 2011 η τέχνη του αικίντο, με τον παραδοσιακό Ιαπωνικό τρόπο.

Με καθημερινά τμήματα για ενήλικες και παιδιά, όλοι μπορούν να μάθουν, όχι απλά μία πολεμική τέχνη, αλλά ένα τρόπο ζωής βασισμένο στο σεβασμό, την αρμονία, την δημιουργικότητα και τη θετική σκέψη. 

Τελεί υπό τις οδηγίες του sensei Ε.Γρηγοράκη, πτυχιούχου εκπαιδευτή από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, και εκπαιδευτή (Fukushidoin) του Hellenic Aikido Aikikai.

Ο «σύλλογος Αικίντο Βορείων Προαστείων»  ανήκει στις ομοσπονδίες της ΕΦΕΟΖΖ και της ΕΟΤ. Eίναι μέλος του Hellenic Aikido Aikikai, οργάνωση επίσημα αναγωρισμένη για το Aikido στην Ελλάδα, από το AIkikai Hombu dojo Tokyo Japan.

Sensei Ε. Γρηγοράκης

Ο Ευάγγελος Γρηγοράκης είναι  εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών με πτυχίο προπονητή Γ΄κατηγορίας από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το Aikido το 2003  και έγινε ένας από τους στενούς μαθητές του σπουδαιότερου ΄Ελληνα εκπαιδευτή  Sensei Γ. Κολιόπουλου.

Έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, “Ειδική Αγωγή” για παιδιά.

Έχει πιστοποιηθεί στη Θεραπευτική Άσκηση Health Qigong Ba Duan Jin και Taiji Eight Routines & Five Steps από το Εργαστήριο Μυοσκελετικής & Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων Αικίντο και άλλων πολεμικών τεχνών καθώς και κύκλο μαθημάτων παραδοσιακού Judo με τον Sensei Θανάση Καπαρό 6th Dan.

Είναι πατέρας ενός παιδιού και εργάζεται με τη σύζυγο του, Σουζάνα Λουκογιαννάκη στο κέντρο φυσικοθεραπείας Human Kinetics , στον τομέα της κινησιοθεραπείας και αποκατάστασης.